Tanken bag...

NATUREN ER VORES LEGEPLADS...

 

At være et pasningstilbud der kombinerer det bedste fra institutionsverdenen og familielivet.

Et nært pasningsmiljø med børn i en lille gruppe på 3 børn. Da jeg har den daglige kontakt med en lille børnegruppe har jeg optimale muligheder for at inspirere og stimulere børnene i deres leg og udvikling. Den lille gruppe sikrer at jeres børn bliver hørt og set. Jeg har rig mulighed for at skabe en dag fuld af nærhed, omsorg og opmærksomhed. En børnegruppe i balance.

Der er tid til nysgerrighed og fordybelse hver dag.

 

Nøgleordende er hjemlig hygge, tid og overskud....

Mit mål er at være det helt særlige sted, hvor i forældre har den helt rigtige fornemmelse i maven når i afleverer jeres barn til mig. Jeg bestræber mig på at børnene skal føle at det er deres " andet hjem " deres særlige sted, hvor de hurtigt bliver en del af familien, derfor er de også med til at hjælpe med små daglige gøremål som f. eks. at handle ind, dække bord, hænge vasketøj op osv, De små poder elsker det og vokser en halv meter af stolthed når de har hjulpet. Det er vigtigt at der hygges både når vi f.eks. bager eller når vi hver dag spiser vores frokost sammen, så hygge snakker vi mens vi spiser. Børnene lærer at holde bordskik, så det hele foregår stille og roligt. Vi hygger når der læses historier og børnene sidder under det bløde varme tæppe eller når vi går i naturen hvor jeg fortæller om f.eks. Søren snegl som Gry lige har opdaget Hjerte vi har tid til fordybelse på vores ture og tit har vi madpakken med som vi spiser i skoven, ved stranden eller  måske en legeplads, så hygger vi lige igen...

 

Aktiviteter :

 

Vi er medlem af friluftsrådets Grønne Spirer og arbejder udfra deres kriterier så vidt muligt. Vi sår, planter og høster. Børnene har f.eks. altid deres egen lille urtehave som de passer og plejer, tomat planter, vi sætter sommetider kartofler - så de lærer om fra jord-bord.

Vi tager tll skov og strand. I skoven finder vi brombær og smager på, bygger huler, studerer krible krable dyr, snegle og meget meget andet. Ved stranden sopper vi og fanger muslinger, samler sten. Vi finder mange ting i naturen. Tingene bliver taget med hjem så vi kan lave alt muligt kreativt ud af det.

Vi synger, danser, spiller på instrumenter, leger yoga, læser historier, bager, laver mad, laver masser af fis og ballade og uddeler tusindvis af kys og kærlige kram...Hjerte