Forældre fortæller...

 Malene Mølgaard skrev d.28/2 - 2018

Kære Sasa

Så kom Grys sidste dag i dagplejen og dermed også en hel ny hverdag for os og Gry. Vi har nu i næsten 5 år haft vores daglige gang hos jer - der kommer virkelig til at mangle noget nu !! Trist

Vi er så taknemmelige for vi fandt dig, du har givet Dicte og Gry så meget tryghed, varme og kærlighed. Vi har altid haft 100% tillid til dig og følt os trygge ved at aflevere vores børn hos dig.

Både dig og Hans omgås børnene med en naturlig glæde og engegement, vi skylder jer jordens største tak for at være som i er ! Vi håber vi kan holde kontakten, for vi kan ikke holde ud at sige farvel !

Af hjertet tak og kærlige hilsner fra 

Christian og Malene

 

 Ninna Kloster Klein, skrev d.7-02-17

Vores  nu 6 årige datter var Troldrik fra hun var 9 måneder til hun var 2,5 år da vi flyttede fra Sønderborg. Hverdagen hos Sasa-mor som ungerne kalder Susanne, har givet vores datter en hel særlig start på livet. Her er der varme, kærlighed og nærhed som betyder så meget. Sasa er utrolig kreativ og laver altid en masse sjove og hyggelige ting med ungerne. Både Sasa og Hanse har betydet og betyder utroligt meget for os allesammen. Der findes ikke nogen bedre dagpleje. Sasa og Hanse vil altid have en særlig plads i vores hjerter HjerteHjerte

 

Susanne Thomsen skrev d. 5-02-17

Dagplejetiden har været rigtig god for Ronja, da dagplejen har de aller bedste rammer for børnene, de bliver som en del af en dejlig familie, der alle deltager i arbejdet med børnene, hvilket gør, at børnene får nogle gode relationer helt fra begyndelsen. Børnene får også mange gode oplevelser sammen med Sasa både kreativt og udendørs, hvilket er godt for barnets opvækst. Ronja taler stadig meget om sin tid i dagplejen og de andre børn, selvom det snart er 2 år siden hun stoppede.

Støt op om dagplejen, det er jeres børns fremtid der gælder, så vælg det bedste...

Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger med på vejen

Ronja og forældre

 

 

Camilla skrev, maj 2016

Vi vil sige mange  tak for det du har været for Tirsa og for alt det hun har lært af dig, tak for cykelture og kreative gaver, for nærvær og kram, vi ved hvor glad hun har været for både dig og Hans. Vi vil sige mange tak for nu og ønske jer en skøn sommer.

Kærlig hilsen

 Stefan, Camilla. Tirsa og Titus

 

 

Sanne skrev, maj 2015

Kære Sasa og familie

Vi takker jer af hele hjertet, for at i alle har taget jer så godt af vores lille Emil. Han har været glad for at gå i din dagpleje, og snakker altid om Sasa, Hansi, Louise, Luca og den kære mormor. Vi vil alle savne jer rigtig meget, men vi håber at kunne sige på gensyn.

Emil og familie 

 

 

Malene skrev, januar 2015 

Kære Sasa                                                                                        

Så blev det Dictes sidste dag i dagplejen inden børnehaven, vi synes jo kun lige hun er startet !

Det har været så dejligt at aflevere Dicte hos dig hver dag, velvidende at hun var i de bedste og kærligste hænder !

Vi skylder dig den største tak fordi du har været med til at forme Dicte til den glade og kærlige pige hun er. 

Dig, Hans og Louise har haft stor og positiv indflydelse på Dictes første år, Tusind tusind tak !

Vi vil ikke sige farvel, istedet siger vi " på gensyn"

Kærlig hilsen

Christian og Malene

 

Pernille skrev, december 2014

Kære Sasa og Hans                                                               

Tusind tak for et helt fantastisk år. Tak for jeres omsorg, varme og tryghed i giver Claes hver eneste dag.

Tak for jeres hjælpsomhed som vi har nydt godt af i forbindelse med lillesøster.

Tak for klem og kram i vores vanskelige situationer, i er en ubeskrivelig støtte i vores hverdag !

God jul til jer alle 3

Kærlig hilsen

Claes og familien

 

 

Sanne skrev. december2014 

Kære Sasa og familie !                                          

Tak fordi i alle har taget jer så godt af vores lille Emil. Du er en fantastisk dagplejemor, og Emil er meget glad for at gå hos dig. Vi ønsker jer alle en dejlig jul og et godt nytår.

Mange kærlige hilsner

Emil og familien

 

Fam. Pedersen skrev, 19-4-12                                                               

Vi vil sige hjertelig tak fordi vi måtte få vores "spunk " passet hos dig, det har været en stor fornøjelse. Ja hele din familie har jo været en del af det, det ser man ikke mange andre steder.

Sasa tager altid imod med åbne arme, et kæmpe smil på læben og en frisk replik eller et dejligt glimt i øjet. Du burde få en Bodil for det store arbejde du lægger for dagen. Her er dejlige ture ud i det blå. På cykel til skov og strand, masser af kreativitet, sjov og hygge. Ja du bliver rost til skyerne, men det har du fortjent Susanne. Er der nogle problemer står Sasa altid klar til at hjælpe både børn og voksne og giver gerne et klap på skulderen eller et kram, hvis nogen har brug for det. Susanne har et utroligt dejligt afslappet og velafbalanceret sind, der smitter af på alle. Tilsidst vil vi lige takke for at alle i familien, onkler, tanter, mostre, bedsteforældre mm. har den store glæde at kunne følge med i vores barns dagligdag hos dig. Det har været meget fornøjeligt !

Vi ønsker dig og familen alt det bedste for fremtiden !

Fam. Pedersen og sønik 

 

Sophie skrev, februar 2011 

Kære søde Troldemor og familie

Fordi du er sådan et dejligt menneske skal din skytsengel passe på dig

Nej, hvor er det bare svært, hårdt og ekstemt sørgeligt at skulle sige farvel til jer !!

I er kommet til at betyde så meget for os og for Maja og er så stor en del af hendes liv, så det føles som om " familien " bliver revet i stykker Trist vi kan slet ikke finde ord for hvor glade vi er for jer og hvor stor en tak vi skylder jer, for at have passet og været der for vores lille guldklump som i har. Også tusind tak for jeres altid ærlige måde at være på. Vi er virkelig virkelig kede af det fordi i er så fantastiske og uerstattelige. Vi håber vi må komme og sige hej til jer indimellerm og vi i stedet for at sige farvel idag kan sige på gensyn .

Hjerte Maja og familie.

 

Trine skrev, december 2010

Kære Susanne                                                                                     

Rigtig glædelig jul og godt nytår. Du skal vide, at vi er så utrolig glade for, at vi har fundet en dagplejer som dig. Det er en fornøjelse, at skulle aflevere Sebastian hos dig, da vi ved, hvor fantastisk han har det. Det er beundringsværdigt at i går ind i det hele familien. 

Tak fordi i er så dejlige mennesker, vi ser frem til 2011

 

Kærlig hilsen Sebastian, Thomas og Trine

 

Dorthe skrev, december 2011 

Kære Susanne                                                          

Tak for en helt igennem fantastisk tid med dig som Christians dagplejemor.

Tak for alle de dejlige minder

Tak for din stabile og omsorgsfulde facon

Tak for al din støtte og opbakning

- også når det har været svært...

Tak for dit varme, gode og milde sind

Tak for din glade og positive tilgang

Tak for det smukke aftryk du har sat i vores liv...

Tak for denne gang og forhåbentlig på gensyn

Kærlig hilsen

Christian og familie

 

Grace skrev, december 2011 

Kære Sasa                                                                          

Tusind tusind TAK for endnu et år i dagplejen, det har været FANTASTISK !!

Vi føler næsten at vi er blevet i familie med hinanden og det føles så dejligt Smiler Vi vil også gerne sige tak til Haja og Sør som jo lige som dig Sasa, bliver nævnt hver dag flere gange i vores hjem. Det er der ikke noget at sige til med al den kærlighed og varme der omgiver vores lille Luka. Du gør det så fantastisk godt Sasa, du har selv valgt dit job og er af hjertet dagplejer Hjertedet er så skønt for både børn og os voksne og vi håber vi kan ses til kaffe i det nye år.

Knus familien Macura

 

Ninna skrev, december 2011

Kære Dejlige Troldefamilie                                                            

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tak for alt i det år der er gået. Jeg ved vi har sagt det før, men vi er så glade for at i er kommet ind i vores liv. Ingrid elsker jer og det er dejligt at komme og mærke varmen, kærligheden og glæden i jeres hjem hver eneste dag. Vi er glade for at vi skal ses et par år hver dag endnu .  

Mange juleknus

Hans Jørgen, Ninna og Ingrid

 

Pernille skrev, december 2012

Kære Sasa                                                                        

Du og din helt fantastiske familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Det sidste år har budt på mange udfordringer i vores lille familie, men lige meget hvordan tingene har set ud, har du taget imod os med dit dejlige smil og varme ord. Dette er vi dybt taknemlige for. Dig og din familie har en helt speciel plads i vores hjerter ikke mindst i Matheos.

De bedste hilsner og varme knus

Janus, Matheo og baby, Thomas og Pernille

 

Susanne Skrev, 2014 

Kære Sasa                                                                                       

Vi har uden tvivl valgt det  helt rigtige sted for lille Ronja, hun føler sig tryg i din lille børnegruppe og glæder sig til at skulle hen til dig hver dag. Børnene hygger og bliver aktivereret på alle tænkelige områder, så står i og mangler en dagplejeplads til jeres lille barn kan Troldrikken varmt anbefales.

Knus fra

Ronja og Susanne

Malene skrev  

Kære Sasa !

Vi vil gerne ønske dig, Hans og Louise en rigtig dejlig sommer !

Tusind tusind tak for den gode start du har givet Dicte på dagpleje-livet ! Vi er så glade for at vi med ro i sindet kan aflevere Dicte hos dig hver dag... Også en stor tak til Louise og Hans, det er fantastisk at se hvordan hele familien involverer sig i børnene, der er så meget glæde, kærlighed og varme i jeres hjem.

Sommerknus fra Dicte, Christian og Malene