Nyttig information / Brochure

Velkommen til Vuggeriet Sønderborg - Troldrikken

V / Susanne Hansen, Stenbjerg 6, 6400 Sønderborg

Den lille kærlige og hyggelige dagpleje hvor tryghed og genkendelighed er nøgleordene - kun 3 små børn i hver gruppe, så der er masser af tid og overskud til hvert lille individ.  

Der tages kun børn ind i dagplejen der skal blive her til børnehavestart når barnet fylder 2 år og 9 måneder. ( står i kontrakt mellem dagplejer og forældre )

Kurser 2018 :  Fornyet førstehjælpskursus for småbørn, både Hans og susanne deltager...

kursus selvværd i børnehøjde : Susanne, er på begyndt januar 2018 Waou

 

Vigtig information !! 

 

Pris : 8000 kr. til børnepasser år 2018 

 

Tilskud til jer fra kommunen :   5949 kr pr. måned

Forældre Egenbataling : 2051 kr. pr. måned

 

Betaling : Der indbetales hver måned år 2018 på min konto 8000 kr. Pengene skal være på min konto den sidste hverdag i måneden ellers kan jeg nægte at passe jeres barn. Man kan betale med mobilepay på 60612587, hvis banken ikke har nået det til tiden. Ved gentagne for sent betaling kan jeg opsige kontrakten fra dag til anden. Der betales forud alle årets 12 måneder også under ferie og sygdom.

Husk, Giv besked : Hvis andre end jer selv henter jeres barn ! giv mig også besked, hvis i får nye telefonnumre eller måske ny adresse...

 

Sygdom : Syge børn modtages ikke i dagplejen...

Har barnet feber 38 grader eller derover kontakter jeg jer så i kan hente barnet. Et sygt barn modtages selvfølgelig ikke i dagplejen, dels fordi det ikke må smitte de andre børn, jeg og min mand. Giv barnet en ekstra dag derhjemme så det er helt på toppen når det kommer igen. Barnet skal kunne følge en hel normal hverdag i dagplejen på lige fod med de andre børn uden at kræve ekstra pasning/pleje, såvel ude som inde.

 

Dagplejen følger vi  www.sundhedsstyrelsen.dk  for børn, dog modtager jeg ikke børn med øjenbetændelse hverken af den ene eller anden art.

Åbningstider :  Der er åben inden for tidsrummet fra  kl. 7.30 - 15.15 ( eller efter aftale ) mandag til torsdag, fredag lukkes kl. 15.00. har man før fri hentes barnet. Skulle der være dage, hvor i har brug for at aflevere lidt før taler vi om det.

Forsikring : Hvis dit barns legetøj eller andet går istykker eller forsvinder har dagplejen ingen erstatningspligt. Skulle dit barn forvolde skade på sig selv eller andre børn, er det din egen ansvars -ulykkeforsikring der skal dække det. Så tjek at du har en ullykesforsikring på dit barn.

Aflevering / hentning : Afhentningstiderne skal overholdes, har man brug for længere tid betales 125 kr. pr. hver påbegyndte halve time.

Ferie : Jeg planlægger min ferie ca. 1 år af gangen og der vil hænge en ferie kalender i dagplejeværelset. I vil også få en udleveret. Det er vigtigt, at i selv holder styr på hvornår dagplejen er lukket, men er du i tvivl, spørg mig !

Udmeldelse : Der er 2 måneders opsigelsesvarsel- man skriver under på at barnet går her i dagplejen til det fylder 2 år og 9 måneder,  hvor det skal videre til børnehaven. Husk at i selv skal kontakte kommunen for en børnehaveplads.

Misligholdt kontrakt : Overholdes kontrakten ikke kan børnepasser opsige den fra dag til anden.

Kost : Der serveres sund og varieret kost. Der tilbydes  2- 4 måltider om dagen. 2 gange i ugen serveres der varm mad. Børnene får frugt og grønt hver dag. Der serveres mælk til måltiderne og vand resten af dagen.  Det er vigtigt at måltiderne bliver så hyggelige som muligt, derfor lærer børnene også at de skal blive siddende stille og roligt mens der spiser, de lærer at holde bordskik, det forventes at forældre fortsætter med det derhjemme ellers er arbejdet i dagplejen spildt Hjerte

Special kost medbringes til barnet hjemmefra...hvis barnet skal have specielt mælk, grød eller andet skal i selv medbringe det !

Barnets rygsæk - Medbring : skiftetøj og fodtøj tilpasset vejrforholdene og tøj der gerne må blive snavset, da vi er meget ude eller laver kreative ting, hvor tøjet kan blive snavset også. Undertøj, hjemmesko, gumistøvler, regntøj, bleer, sut hvis barnet bruger det evt. en lille bamse barnet føler sig tryg ved. HUSK, at sæt navn i alt tøj, overtøj, sko, støvler, huer og handsker. 

Ud i det blå : Forældre skriver under på at jeg må cykle med jeres barn, barnet har hjelm på og er naturligvis spændt fast med godkendt sele.

Middagslur : Børnene lægges til at sove ca. kl. 11.30 og får lov til at sove til de vågner af sig selv. Jeg vækker ikke børnene medmindre vi aftaler det, hvis det f.eks. skal til læge. I tidsrummet fra 11.30 til kl. 14.30 er det stilletid-sovetid, så jeg vil helst at børnene ikke bliver hentet før kl. 14.30, hvis dette kan lade sig gøre Smiler De helt små børn får en formiddagslur, hvis det viser sig behov for det. 

Videofilm / billeder bliver kun lagt på facebook side og min hjemmeside, hvis forældræne har givet lov og skrevet under på det i kontrakten.0/8.30 tiden.